Pressen med sommaren

Så nu har sommaren kommit, det är 22+, folk springer runt i shorts, det är fullt på varenda bänk utanför skolan och det är så trevligt att åka en proppfull buss i 40 min. Och gräsmattorna är gröna, pollenet har slutat, blommorna blommar och alla är glada!
Men är det bara jag som känner pressen som kommer på sommaren? Alla blir wohoo överlyckliga det är sommar och springer runt som aldrig förr, men jag känner bara nej..
Pressen att du måste bli brun, du får inte bränna dig och få konstiga vita linjer där du haft kläder, du måste ha en fin bikini och gå runt i den. Med bikin tillkommer ju det där med fin kropp, du ska va vältränad och inte för smal och inte för tjock utan se perfekt ut och gå runt med den.
Men liksom vad tror folk? Att vi ska bo utomhus i solen nakna hela dagarna och bara steka? Och sen ska vi se likadana ut som hm:s bikinimodeller, perfekt smala men ändå inte så att revbenen sticker ut utan det ser perfekt ut. Och sen allt man ska göra på sommaren, resa nånstans, ha kul med kompisar, jobba, åka på konsert... listan kan bli lång.
Usch låt sommaren bli överstökad så att vi kan få vinter... elr bara låt oss få ha sommaren ifred!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0