Påskcupcakes
Hittade inspiration på Pinterest och hittade på sen lite själv. De som är utan vit frosting och muffinsformar är ägg och mjölkfria.
Smält chokladen över vattenbad. Låt svalna och blanda sen med färskosten.
Cupcakes med vit choklad 12 st.
100 g margarin
2 ägg
1,5 dl socker
1 dl mjölk
3 dl mjöl
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
50 g vit choklad hackad
Smält smöret. Vispa ägg och socker. Blanda alla torra ingredenser för sig.
Häll i mjölken och smöret i ägg och sockerblandningen. Vänd därefter ner
de torra ingredenserna och chokladen och rör tills det precis är blandat.
Häll upp i formar och grädda i 175 grader i 12 minuter. Låt svalna
Vit chokladfrosting
100 g vit choklad
100 g färskost
Smält chokladen över vattenbad. Låt svalna och blanda sen med färskosten.
Bred eller spritsa över muffinsen.
Chokladfrosting (fågelboet)
100 g färskost
25 g margarin elr smör
1 msk kakao
1,5 dl florsocker
Vispa smöret och blanda sen ner övriga ingredenser. Spritsa som fågelbon
med en sån här liknade tyll.
Mjölk och äggfria cupcakes
Receptet på muffinsen här fast utan hallon.
Chokladfrosting (fågelboet)
100 g mjölkfritt smör
1 msk kakao
2 dl florsocker.
Vispa ihop och spritsa ut med samma sprits som ovan.
Kommentarer
Malin Aurora
Åh vilka tjusiga!
Svar:
somethinglikeu.blogg.se
FrökenTV, bloggen om tv och film
dem ser super coola ut ju :D
Svar:
somethinglikeu.blogg.se
Trackback