Tittar ut på regnet

Typiskt att bli sjuk så fort lovet börjar, sitter hemma och hostar och ute är det lika grått när jag vaknar som när det skymmer. Och så regnar det.
Dessutom är min lillebror bortrest så han går det inte att beklaga sig med. Och min andra lillebror har vattkoppor så han är det ännu mer synd om.
 
Awesome låt

Det blir kallare

Tvinspelning

Var på tvinspelning idag för Partaj som går på 5:an, programmet var väl inte sådär superkul men roligt att se hur det går till bakom kulisserna. Fick se Eva Röse och prata med Johan Pettersson sen var det mest massa väntan då jag drack kaffe, spelade pingis och gick runt utanför för att lokalisera var i Stockholm vi befann oss. Men det var bra, och nu är jag otroligt trött.

Om man var lika cool

Theo Hutchcraft, en av de coolaste människorna på jorden. Liksom titta bara på honom! Och hör honom sjunga. Helt underbart. 
Även om han är väldigt uppfixad och redigerad på bilderna måste han vara lika cool när han vaknar på morgonen. Eller ännu coolare. För då vet man ju i alla fall att han är mänsklig.
 
Hurts - Happiness
Hurts - Stay
Hurts - Wonderful life

Dom dagarna

Trying to live your live like nothing happened until you one day fall down on your knees and can't breath anymore. Realize that everything was a dream until you wake up and you see that it's real and you are trying to get throught every day from one. Hate that it happened when you at the same time love it and wonder how you could live before like you do it now. Your mind is totally blocked and you miss it so fucking much that it's a huge empty hole but the worst is that you just sit down and wait.
 
 

Vi var nästan i synk vi gick åt samma håll

Äckel.

Några fler vissna löv

Har haft en väldigt bra lördag idag, har gjort massa saker och vart allmänt glad och trött på kvällen. Eftersom jag alltid får ett nästan desperat bakbegär efter att sett Hela Sverige bakar så bakade jag drömmar och lakritskakor därifrån sen kollade jag på film med en kompis och var ute och gick med min ena lillasyster. Vi fotade, tittade på ån, frös om händerna och såklart plockade massa lönnlöv. 

Lever för stunden

Finns ingen bättre årstid är hösten. Och att gå ute på kvällen, när det är mörkt och kallt och ligger gula löv överallt, det är vackert. Just nu går jag bara runt och njuter och tänker fortsätta med det tills december är slut.
 
Jag tror inte ett dugg på horoskop och att det skulle funka, det är ju inte direkt särskilt personligt, hur många finns det inte som har vattumannen liksom? Och hur tar de reda på dom? Nånting med stjärnorna, låter troligt och bra. Men idag när jag läste det stämde det exakt, precis de tankarna som hela tiden går i mitt huvud och hur jag skulle göra. Sånt är läskigt. Fast vill ändå inte tro på det, den där vägen som har öppnat sig är bara skit. Den kommer inte leda någonstans, det kommer i och för sig den andra inte heller göra så det är väl bättre och fokusera på den.

Vi slöt en pakt, svor en ed, lovade att alltid vara där

en dålig nyhet från en vacker mun
en kall stjärna full av stora ord
här bryr sig ingen om vem du är
här bryr sig alla om vad du gjort
vi slöt en pakt vi svor en ed
som många människor alltid gjort
vi dansade som skuggor sen tills trummorna ekat ut
 
- Kall Stjärna

Morotskaka

 
Jag kommer ihåg första gången jag åt morotskaka, den var från ett café och hade en morot som dekoration överst. Det känns alltid så speciellt varje gång jag bakar det för jag associerar alltid med det, och just den gången var jag både med mormor, morfar, farmor och farfar. Nu var det flera år sen farfar och morfar dog och två år sen farmor dog, därför känns det extra speciellt att jag har minnen från dom alla tillsammans. Det känns så fint.

Varm choklad

 
Sånt där som lyser upp vardagen lite. 
Som att dricka varm choklad inne efter att varit ute i höstblåsten.
Eller att sitta ensam vaken i huset och lyssna på Mauro Scocco och Uno Svenningson
och minnas en annan tid.
 
 

RSS 2.0