Äppelpaj

Finns nog ingen efterrätt som är så lätt att göra och ändå blir så god

The Notebook

En av alla dom filmerna jag inte har sett har jag sett nu! Och den var asbra!! Fast det som jag blev mest chockad över var ju Ryan Gosling.. att det ens finns människor som är så snygga! Har aldrig sett nån snyggare skådis än han asså.
Annars har man ju en lugn valborg.. istället för att göra massa som jag hade planerat sitter man hemma och är sjuk.. japp det är kul det med!

Första vårdagen

Första vårdagen på lääänge känns som att vädret har bestämt sig och valde att det skulle bli vår i år igen. Att skriva nåt smart överlämnar jag till någon annan dag och lägger upp några bilder på mina fina syskon istället.

Chokladkaka

Bakade faktist ikväll, åh vad duktig jag är! Ne inte direkt brukar baka lite då och då, mamma tycker att jag ska bli konditor eller öppna ett café, eller hur liksom!!
Bakade iallafall chokladrutor med kokossak över, dom blev goda iaf!
Och nej jag är ingen wannabe fotograf så bilden ser ut som den gör.

Design

Har försökt fixa massa med designen men orkar inte fortsätta, det får seriöst va som det är! Och jag tänker inte ha nån facking helsidesbild på mig själv och visa upp så skit samma eller dra. Typ.

Filmer man måste se

Japp jag har luckor i min barndom och är inte helt utvecklad, om man ska tro mina vänner och resten av världen. Jag har aldrig sett Harry Potter. Haha wow årets avslöjande, ne men allvarligt jag orkar inte se såna där filmer som man verkligen måste se. Så varför jag aldrig har sett Harry Potter är dels för jag inte fick se den när jag var liten och sen så när jag blev äldre så ville jag inte se den bara av protest. Precis som Twilight, det tog flera år innan jag ens såg 1:an och det är också den enda jag har sett och det gör jag liksom bara för att. Bara för att vara lite annorlunda och inte behöva gå med i strömmen av dom där filmerna man verkligen måste se.

Hunger games är ju också en såndär film man bara måste se och som man kommer bli hatad hela livet om man inte ser, typ och då såg jag den! Jag såg den faktist på bio några veckor efter den hade haft premiär, wow liksom. Och så var det den absolut sämsta film jag nånsin sett med dom där förväntingarna på den.. den rent ut sagt sög!! Förstår inte överhuvudtaget grejen med den!
"Den är så bra, skulle kunna se den 10000 gånger till!" den var sämst, jag satt verkligen där på ALLVAR och tänkte, nu går jag, nu går jag, nu går jag, hade jag sett den hemma hade jag kastat ut tv:n genom fönstret.
"Den är så fin!" Vadå fin? Ja tycker man om att bli psykad ute i en skog och meningen är att man ska bli dödad är fint så visst.
"Den är så romantisk och Peeta är så underbar!" Den är facking inte romantisk över huvudtaget, grottscenen visst, den varade i ungefär 5 min och hon fejkade hela skiten för att tvsnubbarna ville det, och Peeta är skitful och värsta bitchen, tjejen också förövrigt.
Så sorry men Hunger Games suger!!

Hm

Varje gång jag går in på Hm och spec på Divided så ungefär dör jag lite för dom har så fina klänningar där! Skulle jag ha känt mig säker i att ha det och känt mig fin skulle jag ha offrat mitt liv för att få dom.

Riktiga bloggare

Jag har märkt en del grejer tex det här med hur man blir en äkta bloggare, så här är några råd:
* Du måste leva sådär jättegulligt så istället för att kasta i dig en macka med smör på till frukost måste du garnera brödet fint och lägga upp på ett fat, gärna med lite gurkor och annat på
* Du måste kunna göra smoothie, kan du inte lär dig! För du måste kunna lägga upp minst 5 bilder på din nygjorda smoothie som gärna ska ha lite färska bär runt omkring sig
* Du måste vara snygg, bloggare är alltid snygga och lägger alltid upp minst 3 bilder på sig själv på en vecka, gärna fler, beror lite på vilken sorts bloggare du är
* Varenda gång du har köpt nåt nytt måste det visas upp och ta bilder från alla olika vinklar på det, ett tips är ju då att dra in på smågodiset så att du har råd med nya kläder
* I början av varje inlägg måste du skriva nåt i stil med "Hej allesammans" och i slutet antingen "Puss och kram" elr "Hejdå", nåt sånt iaf, och har du inte bloggat på ett tag så måste du skriva "Förlåt" först, ja menar nån kan ju ha märkt att du inte har skrivt nåt på 3 dagar eller så
*Och det viktigaste, har du inget att skriva skriv nåt ändå! Allt för att dina kära läsare inte ska missa en enda sekund av ditt liv!

How can we dream when we can not sleep?

Igår var en bra dag

Idag med
Var på second hand igår igen, det är där det händer liksom! Elr nä inte allt men det är där man kan få äta kycklingbaguetter och försöka förstå finska iallafall. Och hitta fina ringar! Såå fina!! Inte äkta men ändå så fin, det suger bara att man är för smal och har för små fingrar..

Gratis plopp

Tänkte faktist sprida glädje till världen idag
Man kan ju önska att världen var lite mer så. Att det skulle hjälpa Breivik när han bestämmer sig för att skjuta ihjäl massa människor eller dom i Syrien som förstör för hela sitt land. Eller dom på migrationsverket som utvisar oskyldiga människor med fast jobb och boende eller varför inte idioterna i Sovjetunionen som under kalla kriget började bygga kärnvapen för ett tredje världskrig. Och tänk alla kvinnor som ständigt lever i rädsla för att bli msshandlade av sin man eller alla dom barnen som har alkolister till föräldrar.
Dela ut gratis plopp med budskapet puss och kram på till dom. Alla problem blir lösta, bara för att någon visar kärlek istället! I det här fallet cloetta.

Its a mystery why I can't stop thinking of you

Jag fattar inte hur dom lyckas!! Alltid lyckas Dead By April ha gjort en låt för exakt hur jag känner.. Är en sån känsla att lyssna på spotify och sen så kommer Mystery och jag börjar gråta för att allt det dom sjunger är så sant!! <3
Thought it’d be easy, now it’s getting critical
You’re out of my life now, it’s unbelievable
The more things change they stay the same

Thought I could take it but I am unable
It’s too much to handle
It isn’t over until it’s over

Got the heart of an ox, got the skin of a dragon
I’m a fighter, always standing up
Now the weakness talks
I’m on my knees, and I’m about to drop

It’s a mystery why I can’t stop thinking of you
Mystery, how everything circles around you
In my mind, I’m doing all in my power to get free
In my mind, I promised myself ’till this day I’d be
But it’s a mystery
-

Jag hatar dig så mycket att jag älskar dig. Och jag älskar dig så mycket att jag hatar dig. Och jag hatar att jag älskar dig. Men samtidigt så älskar jag det. Och jag hatar att du alltid finns där. Och jag hatar att du alltid finns där. Osv.

In my arms

Orkar inte.

Orkar inte att saker aldrig ska bli som man själv vill!! Att just när man ska göra nåt som man själv vill och det äntligen verkar som att det ska bli bra, då skiter sig allt istället!! Orkar verkligen inte.

Förstörd

You think that you can do whatever you want
Just because I have always been here

Påsken!

Har haft en riktigt riktigt bra påskhelg! Har vart helt freaking awesome!! Var på Tre Dagar i Huskvarna och det var verkligen så otroligt bra!! Fått så många nya upplevelser, varit med om häftiga saker, hört så bra personer tala, aldrig sett så många snygga killar på samma gång, haft jättekul med kompisar och känner bara ååh vad bra det var! Dessutom har jag lärt känna nya kompisar och lärt känna Gud mer vilket har vart så sjukt bra det med!! Så mycket nya tankar man har fått och svar på frågor som man aldrig undrat men inte om och för den delen också fått svar på frågor man vetat att man haft. Det där är verkligen nåt jag vill åka på igen!
Dessutom kan man ju berätta att Eric Saade är riktigt dryg och missade 4 eventuella fans genom att helt och hållet dissa oss på McDonalds!

Tröjan du hatar

Så himla skön sång!! Inte så här gråt gråt, min kille/tjej har dumpat mig, gråt lite till, sorglig text, Melissa Horn, allt är så hemskt osv, det är liksom shit va skönt att det är över! Det är så man vill känna, jag kunde dö för dig, nu är du död för mig! Inte det har gått så många år men har kvar såret fortfarande. Haha man blir glad av låten iallafall och tycker den förmedlar budskapet riktigt bra!

Okej, äntligen slipper jag allt ditt tjat 
Och pastan du lagade var katastrof 
Så ha det bra, vi hörs, vi ses, i dina drömmar 
Vill tacka för tiden vi haft 
Men fuck allt du sagt 
Att du vart i min famn varje natt gör mig kall 
Den brinnande bilden av oss den håller mig varm


Feel the real taste of easter

Har verkligen paniiiik dom är dagarna och är jättestressad! Massa läxor, prov på torsdag och sen så på allt det så måste jag hinna packa och komma ihåg att göra allt det som jag måste! Borde verkligen skriva ner allt istället för att inbilla sig att det skulle stanna kvar i huvudet.. not good kommer i slutändan ha fått med mig en tröja eller så till lägret. För ja jag ska på Tre Dagar utanför Jönköping tror jag det skulle vara, ska bli skitkul iallafall!

Feel the real taste of easter when it's hard times!

Yeah I'm just like anyone else, but always pretending to be normal

Första april

Måste bara dela några av dom otroligt bra och påhittiga aprilskämten i min familj:
1. Att det hade kommit en cirkus utanför (mina småsyskon gick på det direkt)
2. Att man kunde se gröna lund från min lillasysters fönster
3. Att ett expriment som min syster hade gjort gick ut på att doppa en apelsin i toaletten och se om det färgade av sig. Sen skulle vi äta den apelsinen och pappa berättade det, jag och min bror dog av skratt medans mamma gick på det helt och hållet och började prata om hur ofräsht det var att äta den sen.. :)

RSS 2.0