DrömmerJag vill också vara en sån där rolig människa. En sån som kan nåt, som kan skriva så det låter bra och allt man vill skriva. Som Kent eller som den där bloggaren. Nån som har en collegetröja med Musse Pigg och Dr Martens. En som aldrig skulle tveka över att färga håret rött och som alltid skulle hitta de bästa second hand kläderna som är omöjliga att hitta.
 
Och så skulle jag ha velat leva på 80-talet och haft en kille med långt hår och tajta jeans. Lyssnat på Noise i tunnelbanan och sett G som i gemenskap på bio. Och haft alltför höga byxor och för stor jeansjacka.
 
Istället stirrar man håglöst ut genom tågfönstret, trött och grå brevid medelålders vuxna som suttit fast vid facebook i mobilen en timme. Vill bara gråta.

To you

 
If I could give you one thing in life
I would give you the ability to see
yourself through my eyes
Only then would you realize
how special you are to me

Skolstart

Sådärja nu har skolan börjat igen, det är höst och sommaren är över för längesen så nu är det väl dags att börja blogga igen som alla andra när sommaren är slut. Jag börjar min nya start i 2:an där jag ska lyckas med allt jag inte lyckades med i 1:an och mer än det med att vara jätteförkyld. Får ångest och tänker på allt jag måste ta igen när alla nya kurser ska börja och alla nya lärare jag ska träffa. Och dessutom så tror jag inte jag lyckas vara frisk till imorgon. Jag vill inteeee:(

Umeå

Låter bilderna tala för sig själv och struntar i att skriva nån fin beskrivning om vad som händer på mitt sommarlov. Det kan komma senare när det är slut och ångesten över allt man missade kommer.

RSS 2.0