Hurricane

Har lärt mig ett nytt ord på sistonde, hurricane (orkan), känner mig stolt att jag liksom fått ett nytt engelskt ord som har fastnat, nu är det ju bara och hoppas att resten av engelskan ska kunna fastna. Spanskan för den delen med. Och fastnar det nåt till språk är det bara att tacka och ta emot, jag behöver all hjälp jag kan få nu till 2:an.
 
Såklart har jag ju lärt mig hurricane från låtar.
  
 

Saker

Har inte skrivit nånting på några dagar nu, det har väl inte hänt nåt speciellt. Eller det har hänt massa saker hela tiden men inget jag vill skriva om. Inget som skulle vara intressant att läsa om. Fast sen så finns det flera saker son jag ser fram emot jättemycket och som jag gärna skulle vilja skriva om, men jag håller det för mig själv så länge. Längtar sjukt mycket iaf!!
 
 
 

Jordgubbsmuffins

Jag bakar för mycket..

Lavendel

Igår var det en såkallad sommardag med sol och ganska varmt, det utnyttjades till tusen. Träffade en kompis och åt glass i parken, hade på sig shorts utan att frysa och för att göra den dagen ännu lite bättre så löstes en konflikt som hade vart jättelänge. Inte mellan mig men mellan två kompisar som gjorde att flera personer blev inblandade och det hade blivit en riktigt jobbig situation. Men nu är det löst så nu är det bara att tro på framtiden!

Hopeless

Men jag faller inte
Jag klamrar mig hjälplöst fast vid grässtrån och rötter
Klamrar mig fast vid ord och löften
Låter vartenda litet ord avgöra och håller mig hjälplöst kvar vid det
 
När du håller mig uppe är jag lycklig
När du släpper faller jag
Vartenda litet leende och jag smälter
Vartenda litet felsteg och jag rasar ihop
 
Du är min livlina, luften jag andas, mitt allt
Jag är allt för beroende av dig
Och det skrämmer mig

Om bara du

Rosen

Rosen överlevde i nästan 2 veckor
 
 
 
 

Sweet sl

Älskar busschafförer som ler och säger hej när man ska gå på bussen. Hatar sura biljettkontrollanter som suckar och stämplar 25 stämplar utan att ens fråga var man ska.

Taste like summer

Känner att jag är så oerhört kreativ och intressant med mina inlägg men jaja, har fikat idag

Sommarlov igen

Bakat igen, chokladrutor med daim. Receptet hittade jag här

Aldrig släppa taget

Vad gör man egentligen på sommalovet? Det är lite fint väder, man går ut, det blir kallt, man går in. Det blir fint igen och man går ut. Man sitter vid datorn och man bakar, träffar kompisar och gör ingenting. Och man kan läsa böcker. Jag har just läst ut en jättebra bok! Aldrig släppa taget av Holly Goldberg Sloan, jag gillar sånadär konstiga böcker. Eller inte att böckerna är konstiga men någon av huvudkaraktärerna. Som i den här. Sam har i hela sitt 17-åriga liv levt med psykiskt sjuk och kriminell pappa som inte har brytt sig om om Sam eller hans bror Riddle mer än att bestämma vad som är fel ungefär. Och sen så träffar han Emily som är en "vanlig" tjej, och dom blir kära. Eller egentligen står det inget om deras förhållande till varandra så men det står att hon är hans flickvän så man får väl anta det, och sen händer det massa saker. Författaren är ju helt underbar också, skriver så bra! I olika vinklar och det är spännande och bra beskrivningar. En sån bok önskar man kunde fortsätta.

RSS 2.0