Hallonmuffins utan ägg

Det är faktist väldigt lätt att baka utan ägg och mjölk, mycket lättare än vad man tror. Och med syskon som inte tål varken eller får man lära sig det.
3 dl mjöl
2 dl socker
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
2 dl mjölk/havremjölk
50 g margarin elr 1/4 dl olja
hallon
-
Smält margarinet, häll i mjölken. Blanda de torra ingredenserna och
rör ner dessa. Lägg i hallonen. Häll smeten i muffinsformar. Grädda i 200 grader i 10-15 min.


Kommentarer
F

Ja det går alldeles utmärkt att baka utan ägg,jag prova baka dessa igår.

2013-01-20 @ 20:28:54


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0